Project Overview

‘Animacirc’ és un projecte a tres bandes entre Taller d’Art, Cultura i Creació, l’Institut Ribot i Serra de Sabadell i l’Espai Coneix. En aquest sentit, les alumnes de segon del Cicle de Grau Superior de l’Institut Ribot i Serra treballen durant tot el curs escolar en aquest projecte a través de tres fases diferenciades. Aquest projecte s’emmarca en l’assignatura de projecte d’aquests estudis.

Durant la primera fase coneixen, a través d’Espai Coneix, la realitat del barri de Bon Pastor de Barcelona, per tal de realitzar un diagnòsi d’aquest territori. La segona fase es realitza a l’Estruch, on les joves realitzen una formació en circ social a través de professionals de l’associació Tub d’Assaig. I, per últim, el projecte conclou amb una tercera fase en la qual les alumnes, a través de la diagnòsi realitzada durant la primera fase i amb la formació rebuda durant la segona, realitzen i apliquen diferents dinàmiques i activitats que ajudin a resoldre les necessitats detectades a la diagnòsi.

Aquest projecte se suma a altres projectes que realitza l’entitat amb l’Institut Ribot i Serra com, per exemple, els Camps de Solidaritat al Sàhara.

Project Details

Date : Setembre 2019 - juny 2020

Client : Institut Ribot i Serra (Sabadell)