Project Overview

SCRIPT és l’acrònim de Supporting Coproduction of Resources Informal Participative Theatre. Es tracta d’un projecte internacional KA2 del programa Erasmus+ que té com a objectiu treballar i desenvolupar la inclusió i l’empoderament juvenil a través del teatre i les seves diferents disciplines.

Aquest projecte té com a participants a dues entitats del Regne Unit (No Place Productions i Merseyside Expanding Horizons Ltd), una de Grècia (United Socities of Balkans), una de Romania (Centrul Pentru Promovarea Invatarii Permanente) i Taller d’Art, Cultura i Creació per part d’Espanya.

Amb ell, la idea és que els treballadors i treballadores juvenils i/o socials d’aquestes entitats disposin d’eines d’aprenentatge informal per desenvolupar les necessitats emocionals i d’aprenentatge dels i les joves amb els quals treballen en el dia a a dia, a més d’ajudar-los a millorar la seva preparació emocional i educacional a través d’eines multimèdia, drama i performance per poder accedir al mercat laboral.

Durant la durada d’SCRIPT (uns dos anys) es realitzaran diferents trobades internacionals per tal de poder fer un seguiment conjunt del projecte i anar avançant en els diferents processos, a més de realitzar, cada entitat a nivell local, de diferents proves pilot per tal d’aplicar els coneixements i eines escollides per totes les entitats.

A més, el projecte es complementa a través de que cada entitat participant disposa d’un rol determinat en la seva realització. En el cas de TACC, l’entitat té el rol de liderar la comunicació i difusió del projecte a través de diferents accions com la creació d’un logo corporatiu d’SCRIPT i d’una web personalitzada on es podrà consultar tota la informació relacionada amb aquest projecte.

 

 

 

 

Project Details

Date : Novembre 2018 - Novembre 2020

Client : Erasmus+

Tags : ,