Project Overview

Re-thinking és una formació Erasmus+ amb l’objectiu de crear un espai per aprendre, debatre, analitzar i intercanviar coneixements i experiències, proporcionar eines per millorar la detecció i diagnòsi d’espais i les seves distribucions en el disseny de projectes i la comunitat d’intervenció, incorporar la perspectiva feminista a l’organització i l’administració dels espais en què vivim i treballar l’esperit crítica i la consciència de la realitat urbana.

Aquesta formació es va realitzar al municipi de El Prat de Llobregat entre el 9 i el 13 de desembre de 2019 a través de la participació de 7 treballadors i treballadores juvenils de Catalunya, Itàlia, Lituània, Letònia, Portugal i Grècia. Tots i totes elles, durant aquells dies, van treballar i pensar sobre com posar a les persones al centre de les polítiques urbanes, repensant els espais des d’un visió més inclusiva, igualitària, segura i sense fronteres.

Durant el mes de març de 2019, TACC ja va acollir una altra formació internacional Erasmus+, ‘No more borders, que també es va realitzar a El Prat de Llobregat.

Project Details

Date : 9 - 13 desembre de 2019

Client : Erasmus+

Tags : ,