Project Overview

‘No more borders’ és un projecte basat en una formació de formadores a través d’un grup de 8 professionals europeus de l’àmbit juvenil i amb experiència amb nouvinguts i/o projectes d’inclusió social amb col·lectius vulnerabilitzats. Els i les participants provenien d’Itàlia, Portugal, Grècia, Alemanya, Xipre, Croàcia, Antiga República Iugoslava de Macedònia i Espanya.

El projecte, subvencionat pel Programa Erasmus+ i gestionat per TACC en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat (ja que gran part de la formació va tenir lloc a El Prat de Llobregat), va tenir l’objectiu de proporcionar eines per a la intervenció comunitària, la inclusió social de persones nouvingudes i el disseny de projectes interculturals.

Durant la duració del projecte (del 18 al 23 de març de 2019) els i les diferents participants, a més de la formació rebuda amb activitats diverses, van poder visitar diferents espais del Baix Llobregat com l’Espai Kasal de Castelldefels o projectes comunitaris com SU+MA, Spotifree o Transforma’t.

 

 

Project Details

Date : Març 2019

Client : Erasmus+

Tags : ,