Noticias

Strategic Human Rights

Com implicar les joves en matèria de Drets Humans

Strategic Human Rights Meeting Point és un projecte Key Action 2 del programa Erasmus+ que permetrà que entitats de cinc països europeus intercanviïn coneixements, eines i estratègies per desenvolupar projectes que potenciïn la participació de les joves en la defensa i promoció dels Drets Humans.

30 anys d'un projecte

Vídeo homenatge de l'agermanament

Vídeo d’homenatge a totes les persones involucrades a l’agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí durant els seus 30 anys d’història. Es va projectar a la façana del consistori municipal el 27 de febrer de 2020 durant l’acte de celebració del 44è aniversari de celebració de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD).

Líban

Aquest projecte esdevindrà el quart projecte de cooperació gestionat per l’entitat des de la seva fundació. La idea d’ampliar el sector de la cooperació internacional a través del Líban reforça l’aposta de l’entitat per transformar i millorar la qualitat de vida dels i les refugiades.

Leer +

Sàhara

S’ha obert la convocatòria per a la IV Edició del Camp de Solidaritat per a joves de l’Agermanament de Sabadell amb el Poble Sahrauí. Si tens entre 18 i 30 anys, pots participar d’aquest projecte de cooperació internacional de l’Ajuntament de Sabadell.

Leer +

AVÍS

Per acompanyar en aquesta progressiva reincorporació a la feina dels i les professionals de l’entitat, Taller d’Art, Cultura i Creació facilita un decàleg amb recomanacions per tornar… però complint amb les mesures de prevenció per la nostra seguretat.

#TACCtorna

Guia ràpida per a joves

No hi ha més remei que adaptar-se al que ens diuen les autoritats sanitàries: realitza les tasques segons les normes i les fases de la desescalada. Parem el cop, per iniciar la normalitat, que deixem de contagiar-nos, i que d’aquí a unes setmanes puguem reprendre l’estiu.

Consulta la guia

Acció

44è aniversari de la RASD

Més de 250 persones es van concentrar al costat de l’Ajuntament, per tal de gaudir, entre altres accions, de la projecció del vídeo d’homenatge a totes les persones involucrades en aquest projecte. Una peça audiovisual que va emocionar al públic a través del recorregut de forma cronològica en forma d’imatges i de vídeos que es van projectar a la pròpia façana de l’Ajuntament.

Guia per a joves

per a la desescalada

guia_desescalada_joves

Durant la fase de desescalada, ajudem a les joves en aquest procés, amb aquesta guia ràpida amb informació sobre què es pot fer i què no a cada fase i resolem alguns dubtes freqüents del seu interès.

Reincorporació

Tornada a la normalitat

Per acompanyar en aquesta progressiva reincorporació a la feina, Taller d’Art, Cultura i Creació facilita un decàleg amb recomanacions per tornar… però complint amb les mesures de prevenció per la nostra seguretat.

'Cables perduts'

Exposició a Sabadell

Les activitats, han estat dinamitzades per part d’alguns i algunes joves que van participar als camps de solidaritat 2019 de l’agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el poble sahrauí. Son estudiants dels Cicles de Grau Superior d’Animació Sociocultural i turística i d’Integració Social de l’Institut Ribot i Serra i la seva participació a ‘Cables perduts’ correspon al projecte de retorn social.

logo-vector-generalitat-catalunya
logo-vector-soc-servei-d-ocupacio-de-catalunya
descarga
EU_flag-Erasmus+
descarga